Sta in de kracht van je ziel

Gratis 90-minuten Sjamanistische Workshop met Roel Crabbe

In deze Gratis online workshop begeleid Roel je naar de kracht van je Ziel: die tijdloze essentie die een eindeloze bron is van kracht, gidsing en healing.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

Vrijdag 9 April

20.00 -21.30u

https://roel-crabbe.mykajabi.com/sta-in-de-kracht-van-je-ziel-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


Sjamanen van alle tradities werken met het domein van de ziel: het domein van eindeloze spirituele diepte, dromen en manifestatiekracht.

In deze diepgaande, 90-minuten durende workshop, zal je begeleid worden om een diepere verbinding te maken met het krachtveld van je ziel, dat tijdloos is en vervuld van mysterie.

We verzamelen met honderden mensen om vanuit deze zielsconnectie, een sterk veld te maken voor healing en kracht. Je zal leren hoe je je dagelijks kan verbinden met jouw Zielenkracht, en hoe je in dit licht in de wereld kan staan.

"Sta in de Kracht van je Ziel" zal je stap voor stap begeleiden in het herstellen van de belangrijkste verbinding in ons leven: de tijdloze essentie van wie we werkelijk zijn. De bron van diepe healing en ware spirituele verbinding. 

In deze krachtige workshop, creëren we samen bewust een veld van transformatie, verbondenheid en healing. Je leert: 

  • Hoe je te verbinden met de kracht van je Ziel
  • Het activeren van de manifestatiekracht van je Ziel en je volle potentieel.
  • Wandelen in het licht van je Ziel en je niet te verliezen in de 'wereld van 1001 dingen'.
  • Je te verbinden met de 'Stroom van je Ziel'
  • Samen ceremonie te houden voor healing van de wereld en het collectief. 

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Roel Crabbé


Roel Crabbe beoefent sinds 1995 sjamanisme onder begeleiding van zowel traditionele als westerse leraren. Hij is persoonlijk opgeleid en geautoriseerd om sjamanistische reizen en sjamanistische genezing te geven door Sandra Ingerman, voormalig onderwijsdirecteur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van o.a. 'Soul Retrieval' en 'Medicine for the Earth'

Naast dit werk heeft hij talrijke eigen healingmethoden ontwikkeld en faciliteert hij sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en healing

Hij werd door verschillende traditionele sjamanen herkend voor zijn vermogen zeer zuivere energieën te brengen en oude songlines uit de Spiritwereld door zich te laten stromen. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn leer- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden lesgegeven in sjamanisme en genezing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van o.a. Bres and Change magazine.

Zijn werk en dat van zijn collega's vind je op ShamanicTeachers.com

Sandra Ingerman over Roel

 


 "Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times.

His work is really beautiful and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"