Schrijf je hier Gratis in:

Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord met het ontvangen van berichten van het Anam Cara centrum. Uw e-mailadres wordt NOOIT gedeeld of verkocht. U kunt zich altijd eenvoudig afmelden of uw e-mailvoorkeuren op elk moment aanpassen

 Life is Sacred - Het Leven is Heilig 

Gratis 60-minuten sjamanistische workshop met Griet Heylen

Er is een verlangen in elke ziel om haar geschenken te delen. Sommigen onder ons kennen het pad waarin sacraliteit de stuwende kracht is.

Tijdens deze krachtige bijeenkomst zal Griet je begeleiden om meer in contact te komen met jouw ware geschenken en je uitnodigen en gidsen om deze via jouw authentieke zijn in de wereld te brengen.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

 

Vrijdag 12 Maart

20.00 -21.00 u

https://roel-crabbe.mykajabi.com/life-is-sacred-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


Velen van ons verlangen naar het schenken van hun kwaliteiten aan de wereld om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van allen.

Maar zo dikwijls reist de vraag wat die kwaliteiten zijn, hoe je die kan ontdekken en wat er nodig is om deze in de wereld te brengen vanuit een diepe beleving van het delen van sacraliteit.

In dit gratis online event begeleidt Griet je om

  • Te ontdekken welke geschenken er leven in jou.
  • Hoe je die kan vrij maken van de drang iets te moeten bewijzen, bekomen,... en hoe je deze kan verbinden met de sacrale dimensie die leeft in jou.
  • Wat je kan doen om je intentie hiermee verbonden dieper te verankeren en levend te houden in je dagelijkse bestaan.
  • Hoe til je door dit schenken je frequentie op naar een hoger plan.

Via een sjamanistische geleide reis zal Griet je begeleiden naar je mooie kern om van daaruit sacraliteit dieper in je wezen te ankeren.

Van daaruit zal zij je uitnodigen om de geschenken die daarmee verbonden zijn als kostbaar zaad te omarmen en in de wereld te brengen, op jouw manier.

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Griet Heylen


Griet Heylen is Reiki Master binnen de Usui Traditie, Shamanic Practitioner binnen de lineage van Sandra Ingerman, healer, docent, kunstenaar, schrijfster. Reeds jaren werkt zij met groepen, zowel binnen Reiki als sjamanisme, waarin het terugbrengen van sacraliteit en het opnieuw leren luisteren naar de innerlijke werelden van de ziel centraal staat . Al haar werk is toegewijd en opgedragen aan het welzijn van al wat leeft en het ontvouwen van een universele vriendelijkheid en het dieper ankeren van mededogen vanuit het wetend dat we allen één zijn. 

Sandra Ingerman over Griet Heylen


"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."

Schrijf je hier Gratis in:

Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord met het ontvangen van berichten van het Anam Cara centrum. Uw e-mailadres wordt NOOIT gedeeld of verkocht. U kunt zich altijd eenvoudig afmelden of uw e-mailvoorkeuren op elk moment aanpassen