De Aarde Spreekt tot jou... Luister

Gratis 60-minuten sjamanistische workshop met Griet Heylen

De tijd nodigt ons uit tot verandering. Een cultuur vindt zijn einde, een natuurlijk proces dat doorheen de menselijke geschiedenis zich steeds opnieuw herhaalt. Zowel de aarde als ons innerlijk kompas nodigt ons uit om deze nieuwe beweging te maken.

In deze 60 minuten sjamanistische workshop nodigt Griet je uit om in een dieper contact te komen met de boodschap en spirituele gidsing van Moeder Aarde. Een uitnodiging tot dieper luisteren in deze tijd van vernieuwing

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

 

Vrijdag 21 Mei

20.00 -21.00 CET

https://roel-crabbe.mykajabi.com/de-aarde-spreekt-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


 

Wanneer een cultuur eindigt worden we uitgenodigd om het pad van verandering innerlijk te verkennen. Als mens worden we dan geconfronteerd met onze angsten maar ook onze gehechtheden en verstrikkingen in oude patronen, trauma’s of overtuigingen. De nood aan vrijheid en vernieuwd wandelen is dan groot. 

De tijd waarin we ons nu bevinden nodigt ons hiertoe uit.

Wij zijn verbonden met de aarde en vergeten wat haar kracht en toewijding is aan ons mens zijn. De aarde zal haar weg wel vinden, maar als mens verliezen we de zeeën, de rivieren, de bergen,...

Maar de aarde fluistert en nodigt je uit om je opnieuw te verbinden met haar wijsheid, haar kracht en haar spirituele gidsing.

In deze 60 minuten gratis online workshop zal Griet je begeleiden door een sjamanistische meditatie om je dieper te verbinden met de spirituele gidsing die jou het best kan ondersteunen en begeleiden in dit proces van transformatie.

In dit gratis online event begeleidt Griet je om

  • Een geleide sjamanistische meditatie om je te openen voor gidsing.
  • Een diepere connectie met Moeder Aarde, als bron van kracht en inspiratie.
  • Healing vanuit de diepe liefde die Moeder Aarde ons allen schenkt.
  • Connectie met vreugde, enthousiasme, vernieuwing en openbaring van de nieuwe wereld die zich toont.

Via een sjamanistische geleide reis zal Griet je begeleiden naar je mooie kern om van daaruit sacraliteit dieper in je wezen te ankeren.

Van daaruit zal zij je uitnodigen om de geschenken die daarmee verbonden zijn als kostbaar zaad te omarmen en in de wereld te brengen, op jouw manier.

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Griet Heylen


Griet Heylen is Reiki Master binnen de Usui Traditie, Shamanic Practitioner binnen de ....Sandra Ingerman, healer, docent, kunstenaar, schrijfster. Reeds jaren werkt zij met groepen, zowel binnen Reiki als sjamanisme, waarin het terugbrengen van sacraliteit en het opnieuw leren luisteren naar de innerlijke werelden van de ziel centraal staat . Al haar werk is toegewijd en opgedragen aan het welzijn van al wat leeft en het ontvouwen van een universele vriendelijkheid en het dieper ankeren van mededogen vanuit het wetend dat we allen één zijn.

Sandra Ingerman over Griet Heylen


"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."