Update: uit puur enthousiasme voor de geweldig groep van deze training, geeft Roel een EXTRA MODULE op Vrijdag 23 april! 

Registratie is gesloten. Mail naar [email protected] als je graag nog aansluit (moest er iemand annuleren)

Werk met je spirithelpers voor gidsing, kracht en healing

Eénmalig: LIVE Online Basiscursus Sjamanisme

met Roel Crabbe

za 10 & zo 11 - za 17 & zo 18 april 2021

met Extra ceremonie op woe 14 april

 

Sjamanisme wordt sinds mensenheugenis gebruikt voor healing en het oplossen van problemen, om zo de balans in het individuele en collectieve veld te herstellen. 

Je bent van harte welkom voor de Online Basiscursus Sjamanisme die Roel éénmalig LIVE zal begeleiden. Een diepgaande reis van  5 sessies waarin je zelf leert werken met enkele krachtige basisprincipes en technieken die reeds duizenden jaren gebruikt worden door sjamanen over de hele wereld. 

Roel, die in de laatste 18 jaar duizenden mensen heeft getraind in het werken met sjamanisme en healing, zal je stap voor stap begeleiden om zelf te leren werken met de sjamanistische trancereis voor Gidsing, Kracht, Divinatie en Healing. 

Wordt deel van een bruisende community die volledig toegewijd is aan een krachtige en sacrale samenwerking met de spirituele dimensie. 

 

Beste vrienden,

In de laatste 15 jaar heb ik duizenden mensen leren werken met de sjamanistische reis en healing. Ik had het geluk dat ik honderden trainingen en healing-opleidingen mocht begeleiden en deel kon zijn van zovele cirkels van harten, waarin we samen konden leren van onze eigen spirithelpers.

Steeds opnieuw zie ik hoe het herstellen van deze verbinding met de spiritwereld levens verandert, en zo was dat ook voor mij. Toen ik 25 jaar geleden mijn eerste sjamanistische leraars ontmoette, bevond ik me in een donkere spiraal van verslaving en suïcidale depressie. Ze leerden me dit pad van ziel, van verbondenheid, van eenvoud en ik ben er zeker van dat ik, zonder het vinden van dit pad, hier niet meer zou zijn.

Op vraag van vele mensen zal ik in april éénmalig een online Basiscursus Sjamanisme live begeleiden. Ik heb hiervoor een nieuw programma ontwikkeld van 4 modules van telkens 3 uur, verspreid over 2 weekends. De tijd tussenin is er om thuis te integreren en te oefenen. Het zal een wonderlijke reis worden.

Ik geloof dat deze uitdagende tijd ook een tijd van initiatie is. Een tijd waarin 'verbinding' met ons zelf, met onze essentie, met elkaar en de natuur centraal staat. Ik geloof dat we allen worden opgeroepen om nieuwe paden te vinden, in onszelf en ook in de wereld. Ik nodig je van harte uit om deel te zijn van deze bijzondere training en de schitterende cirkel van gelijkgestemde zielen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Hartegroet,
Roel

Dit ontvang je wanneer je deelneemt aan de Basiscursus Sjamanisme

“Er is maar één medicijn voor al je kwalen en dat ben jij!"

 

–  Andy Baggot -

4 Live Sessies van 180 minuten met Roel

Roel begeleidt je stap voor stap in het ontwikkelen van een veilige en gegronde manier van sjamanistisch reizen.

Video Replays 24 u na elke sessie

Kan je een sessie niet aanwezig zijn of wil je herbekijken? 24 u na elke sessie vind je de replay in het portaal.

Audio Downloads & Transcripts van elke sessie

Herbeluister en lees elke sessie opnieuw om te verdiepen (deze opnames ontvang je enkele weken na de cursus).

Q&A Sessies met Roel

In deze live training kan je je vragen doorgeven om verdere verduidelijking en verdieping te ontvangen.

 

5 Bijzondere bonussen

BONUS 1: Sessie: “Leer kijken met het oog van de sjamaan”

Ben je bezorgd dat je niet goed kan reizen, of dat je niet zo makkelijk meekan in de geleide meditaties. Roel zal je helpen dit te overwinnen en je leren hoe je stap voor stap het ‘sterk oog van de sjamaan’ kan openen en trainen.

BONUS 2: 8 weken e-mail opvolging

8 wekelijkse opvolging via e-mail, met tips, opdrachten en inspiratie voor het verderzetten van je persoonlijk werk met de trancereis.

BONUS 3: Shamanic Journey Tracks

Ontvang enkele van Roel zijn studio opnames om je sjamanistische reizen te begeleiden, zodat je kan reizen waar en wanneer je maar wil.

BONUS 4: Internationale Studenten-platform

Krijg gratis toegang tot Roel zijn facebook studentenplatform (Engelstalig) waar je je vragen kan stellen en Roel met regelmaat gratis livestream lessen geeft.

BONUS 5: Bibliotheek met meer dan 20u extra video lessen

Krijg toegang tot meer dan 20u! aan extra lessen, waarin Roel je niet alleen lesgeeft over het verdiepen van je reizen , maar je ook telkens begeleidt met trom en zang tijdens je trancereis.

Bijzonder geschenk: Gratis toegang tot de 2e versie van de Basiscursus Sjamanisme

Als deelnemer van de éénmalige Live Basiscursus Sjamanisme, krijg je een gratis deelname aan de volgende versie van deze online cursus. Als Roel voor die nieuwe versie aanpassingen heeft gemaakt, of extra materiaal heeft toevoegd, dan krijg jij dus toegang tot die nieuwe, herwerkte versie.

Je krijgt dus een nieuwe cursus als geschenk bovenop deze.

Ik neem graag deel aan de Basiscursus Sjamanisme

De online Basiscursus Sjamanisme omvat:

Module 1: Betreed de wereld van de Sjamaan

Zaterdag 10 april - 9u30-12u30

In deze module openen we samen de poorten naar de Spiritwereld en kijken we naar de kosmologie van de sjamaan en hoe we een zielsverbinding kunnen herstellen met deze oeroude bron van wijsheid. Je leert de 3 werelden kennen en hoe je op een veilige en gegronde manier je bewustzijnsstaat kan brengen naar de ‘sjamanistische staat van bewustzijn’, van waaruit contact met de spiritwereld mogelijk is. Je leert:

 • Hoe leer je “innerlijk zien” als je je onzeker voelt? “Leer kijken met het oog van de Sjamaan”: het openen van je spirituele zintuigen
 • Het sjamanistisch pad voor het leven vanuit de ziel
 • De kosmologie van de sjamaan en de 3 werelden
 • Technieken voor het beheersen van de sjamanistische staat van bewustzijn van waaruit je kan reizen buiten tijd en ruimte
 • Ritme als ‘paard van de sjamaan’ en het effect op hersengolven
 • Je energieveld en het maken van verbindingen van kracht
 • Introductie tot het werken met je spirithelpers
 • Leer werken met de 2 poorten van healing: zegeningsritueel 
 • Je eerste reis naar de spiritwereld

Module 2: Ontmoet je Spirithelpers & de Poort naar de Benedenwereld

zondag 11 april - 9u30 - 12u30

De sjamaan werkt met spirituele bondgenoten en de ‘spirithelpers’. In deze module leer je hoe je diepere verbindingen kan maken met bronnen van kracht en een sacrale verbinding kan maken met je spirithelpers. Je wordt stap voor stap begeleid in het verdiepen van je reizen naar de Benedenwereld. Je leert:

 • De Spirithelpers: Bondgenoten van je ziel 
 • Het bouwen van een veilige, gegronde ceremonie voor je trancereis
 • De kracht van intentie in de spiritwereld
 • Reizen voor kracht en gidsing
 • Het verdiepen van je verbinding met de Benedenwereld. 
 • Hoe de kracht van de Spirithelpers in je leven brengen
 • Technieken voor het belichamen van kracht
 • ‘Hol worden’: poort tot ware verbinding

Extra sessie: Healing ceremonie voor de hele groep

Woensdag 14 april - van 20 tot 20u45

Roel zal een ceremonie begeleiden enkel voor deze groep, waarin hij werkt vanuit zijn connectie met de spiritwereld en de lineage. Een ceremonie van zegeningen voor het pad van je ziel en het verdiepen van onze verbinding met de spirithelpers en krachtbronnen die onze ziel ondersteunen. 

Module 3: Spirit-Leraars, Divinatie & de poort naar de Bovenwereld

zaterdag 17 april - 9u30 - 12u30

In deze module leer je over de rol van Spirit-Leraars in de sjamanistische praktijk. We verbinden ons met de krachten van de Bovenwereld en leren met hen samen te werken voor Gidsing en Divinatie. Je leert:

 • Werken met de scheppingskracht van woord en intentie
 • De Spirit-Leraars: gidsen voor de evolutie van de ziel
 • Het belang van ethiek in de sjamanistische praktijk
 • Reizen naar de Bovenwereld 
 • Samenwerken met de spirithelpers van de Bovenwereld. 
 • Technieken voor het verdiepen van je reis
 • Divinatie: het vinden van waarheid
 • 'Remote viewing' voor anderen: Reizen voor iemand anders op afstand 
 • Divinatiereis voor anderen

Module 4: De Middenwereld & Reizen voor Healing

Zondag 18 april - 9u30 - 12u30

In deze module kijken we naar de Middenwereld en het samenwerken met de spirits van de natuur. Je leert hoe je je eigen ceremonie kan opbouwen en hoe je met de spirits kan samenwerken voor healing. Je leert:

 • De sjamanistische trancereis: reizen buiten tijd
 • De Middenwereld en het werken met de spirits van de natuur
 • Het verdiepen van de sjamanistische reis
 • Je eigen ceremonie vormgeven
 • Hoe de sjamaan werkt met zijn/haar spirithelpers voor kracht, advies en healing
 • Leer de ene healingmethode die volgens Roel zijn lerares de belangrijkste is
 • Healing voor de aarde en het groter geheel

 

Ik wil graag deelnemen aan de Basiscursus Sjamanisme

Sandra Ingerman over Roel

"Roel zijn werk is schitterend. Zijn levenservaringen hebben hem tot een uitstekende en compassievolle healer en leraar gemaakt. Ik ken Roel sinds 2004 en heb de kans gehad hem vele malen aan het werk te zien.

Zijn werk is prachtig en raakt zijn cliënten tot diep in de ziel. Zijn communicatie is helder en zijn werk geïnspireerd en vernieuwend. Iedereen die les krijgt van Roel, zal een overvloed aan lessen, healing en inspiratie ontvangen."

- Sandra Ingerman, auteur van 10 boeken ovr Sjamanisme waaronder "Soul Retrieval" en "Walking in Light."

Peggy Dylan over Roel

"The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence and integrity. Above all they walked their talk, in other words they lived their lives from their principles.

In my experience Roel Crabbe has the qualities that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends, I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel."

- Peggy Dylan

 

Getuigenissen

 

"In 2 dagen tijd jezelf een geschenk geven dat een heel leven lang blijft nazinderen...

“Dat is wat het weekend basiscursus sjamanisme met me deed. Het intense gevoel van verbondenheid met alles wat een ziel heeft, is onbeschrijflijk.”

-  Mol Mersie

"Bedankt Roel voor je prachtige begeleiding en om ook je eigen ervaringen met ons te delen"

"Het weekend heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in het Pad waar ik mij op bevind en was voor mij een bevestiging dat ik zeker verder moet gaan met sjamanistische technieken te bestuderen en nog belangrijker voor mij ze ook toe te passen in mijn leven. Ik ben blij dat ik mijn eerste trancereizen onder begeleiding heb kunnen maken omdat dat een drempel voor mij was. Ik heb ook tijdens het weekend verschillende momenten gehad dat ik een sterk gevoel van thuis komen en geborgenheid voelde, een echt zalig gevoel. Ook de energie die in onze cirkel aanwezig was, was heel erg warm en liefdevol. Bedankt Roel voor je prachtige begeleiding en om ook je eigen ervaringen met ons te delen."

-  Ilias Vertenten

"...een prachtige ervaring die ik elkeen toewens... "

" Wat ik van de cursus o.a. ervaarde is het subtiel aanraken van die ontroerende schoonheid, die ons eigen is en die we toch geregeld buiten ons wanen, ik was en ben dankbaar voor ons allen verbondenheid, het eenheidsveld dienende ... een prachtige ervaring die ik elkeen toewens ... Ik stelde het ook op prijs dat je wijsheden aanbood, ik ervaarde ze als een uitnodiging om ze te beleven, waarbij een eigen waarheid zich ontwikkeld en ontwikkeld en ...""  

-  Bruno

"Dankzij de duidelijke focus van deze cursus, slaag je erin om het sjamanisme hedendaags en toegankelijk te maken voor iedereen."

"Je manier van werken kenmerkt zich voor mij door pure eenvoud in een sfeer van sereniteit, zonder aan diepgang in te boeten. Integendeel! In deze basiscursus heb je me weer laten thuiskomen bij de essentie en door tot in de kern. De kern van wie ik ben en wat ik wil bereiken in mijn leven. Van daaruit heb je me de nodige tools gegeven om verder zelf aan de slag te gaan en met behulp van de trancereizen mijn leven ook werkelijk in handen te nemen. Dit alles vanuit een veilige en ondersteunende omkadering, waarin wij allen weer mochten voelen hoe het is om je te laten dragen op de stroom van het leven zelf.."  

-  Kris Vanhaverbeke

"De Basiscursus sjamanisme bracht me op het oeroude Pad dat (ook) het mijne is"

"Mijn sceptiscisme – dat me wegwijst integer te blijven aan de weg die ik heb te gaan - staakte zijn verzet door de puurheid en juistheid die ik hier mocht ervaren. Het is wonderlijk dat de reis - die je bij aanvang creëert - je gaandeweg meeneemt en de Andere Dimensie zich daar als realiteit verder openbaart…"  

-  Tania

"Woorden schieten me te kort ..."

"Woorden schieten me te kort om de basiscursus te beschrijven. Ik vind dat jullie fantastisch en fascinerend werk leveren. Het werken met de trancereizen is voor mij een eenvoudige en toegankelijke methode om de werkelijkheid beter te begrijpen. Bovendien klopt het met de rest van mijn kennis en visie Het is gewoon een fijne manier om mijn kijk op de wereld te verbreden."

- Gudrun V.

"Telkens is het weer een gevoel van thuiskomen...."

"Het sjamanisme heeft me weer op mijn pad gezet. Door deze workshops bij Roel, voel ik weer wat verbondenheid betekent. We maken reizen naar de andere werelden om onze gidsen te leren kennen en van te leren. Voor mij is Roel ook mijn gids, die met een warm hart, de mogelijkheden toont om je terug te verbinden met jezelf, met anderen, met de natuur, met alles wat is... Telkens is het weer een gevoel van thuiskomen. Dank je!"

- Cindy Blockeel

"Ik voel dat dit een weg is die ik verder wil bewandelen..."

    ""Eerst en vooral wil ik je danken voor het prachtige weekend van de basiscursus. Het is met geen woorden te beschrijven hoe prachtig en goed dit was voor mij. Ik wil je toch nog even zeggen dat de puurheid en de liefde waarmee jij dit doet echt zo mooi is, heb ik nog maar zelden mee mogen maken!!! Je geeft ons zoveel prachtige dingen mee en tips mee om thuis aan te werken. echt heerlijk, dank je wel Roel!!! Het heeft heel wat deuren opengezet en het heeft mij echt een boost in mijn vertrouwen én geloof gegeven!! Ik voel dat dit een weg is die ik verder wil bewandelen..."".

- Saskia Schoeters

"Het gaf me een wondermooi gevoel van verbondenheid , liefde en harmonie"

"De basiscursus was voor mij een heel mooie ervaring. Het gaf me een wondermooi gevoel van verbondenheid , liefde en harmonie. Ik ervaar dat ik nu mijn hart nog meer kan openen voor al het mooie hier op aarde. Ik mocht er mijn krachtdier ontmoeten waar ik ondertussen toch al wel een sterke verbinding mee heb. Sjamanisme is voor mij thuiskomen diep in jezelf. Een echte aanrader !!!!!!""

 - Patricia Carpentier

"De twijfel werd helemaal weggenomen toen ik een krachtdier voor iemand anders mocht halen...”

"De eerste keer dat ik ging reizen, was de grens tussen mijn eigen creativiteit en de onderwereld erg vaag. Toen ik terugkwam, had ik dan ook twijfels over mijn trancereis. Je hebt me geholpen om deze twijfels op een prima manier weg te nemen, met een boodschap voor diegene. Dat is werkelijk een prachtige ervaring geweest waarin mijn twfijel is omgeslaan in geloven."

 - Richard Gruijters

Schrijf je nu in

247€

Schrijf je nu in

247€

Over Roel Crabbé

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geautoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth".

Afgezien van dit werk heeft hij talrijke eigen praktijken, sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en genezing ontwikkeld. Hij is erkend door verschillende traditionele sjamanen vanwege zijn vermogen om zeer zuivere energieën binnen te halen en oude songlines uit de Spiritworld aan te boren. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn onderwijs- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden onderwezen in sjamanisme en healing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van onder meer het tijdschrift "Bres" and "Change".

Je kunt zijn werk en dat van zijn collega's vinden op "ShamanicTeachers.com"

Click Here To Buy " The Soul Destiny Journey Course"
Click Here To Buy " The Soul Destiny Journey Course"

Schrijf je nu in

247€

Schrijf je nu in

247€