Spirituele Gidsing in deze tijden van transformatie

Gratis 90-minuten Sjamanistische Transformatie - workshop met Roel Crabbe

 

We leven in tijden van diepe transformatie en verschuiving. We kennen allemaal het gevoel van onzekerheid, angst of onbalans, die deze tijden in ons kan oproepen. In deze gratis 90-minuten sjamanistische transformatie-workshop, brengt Roel je in dieper contact met de spirituele gidsing die jou het beste kan helpen in deze tijden van transformatie.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

 

Vrijdag 12 Februari

20.00 -21.30u

https://roel-crabbe.mykajabi.com/Spirituele-Gidsing-in-tijden-van-transformatie

Over het event


We leven in uitdagende tijden waarin veel onzekerheid leeft. We hebben allen op een of andere manier wel te kampen gehad met diepe emoties die naar de oppervlakte komen door alles wat zich heeft afgespeeld. Velen van ons kamen met sterke gevoelens van onrust, angst of eenzaamheid.

Sjamanen en spirituele gidsen wereldwijd spreken over deze tijd als een tijd van grote transformatie. Niet alleen verschuift er veel in de buitenwereld, maar vele mensen worden ook uitgenodigd om diep innerlijk werk te verrichten.

Vanuit sjamanistisch oogpunt is dit een tijd van initiatie, waarin we uitgenodigd worden om door een nieuwe poort te stappen, en ons te verbinden met onze persoonlijke, spirituele gidsing, zodat we in het leven kunnen staan vanuit kracht en verbondenheid met de ziel.

In deze 90-minuten gratis online workshop zal Roel je begeleiden door een sjamanistische meditatie om je dieper te verbinden met de spirituele gidsing die jou het beste kan ondersteunen en begeleiding doorheen deze turbulente tijd.

Je ontvangt:

  • Een geleide Sjamanistische meditatie om je te openen voor gidsing
  • Het 'activeren' van je verbindingen met krachtbronnen
  • Dieper contact met die gids, die jou momenteel het beste kan ondersteunen
  • Healingwerk om je persoonlijke frequentie te verhogen
  • Ceremony om healing te brengen in het grotere geheel en de Aarde.

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Roel Crabbé


Roel Crabbe beoefent sinds 1995 sjamanisme onder begeleiding van zowel traditionele als westerse leraren. Hij is persoonlijk opgeleid en geautoriseerd om sjamanistische reizen en sjamanistische genezing te geven door Sandra Ingerman, voormalig onderwijsdirecteur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van o.a. 'Soul Retrieval' en 'Medicine for the Earth'

Naast dit werk heeft hij talrijke eigen healingmethoden ontwikkeld en faciliteert hij sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en healing

Hij werd door verschillende traditionele sjamanen herkend voor zijn vermogen zeer zuivere energieën te brengen en oude songlines uit de Spiritwereld door zich te laten stromen. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn leer- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden lesgegeven in sjamanisme en genezing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van o.a. Bres and Change magazine.

Zijn werk en dat van zijn collega's vind je op ShamanicTeachers.com

Sandra Ingerman over Roel

 


 "Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times.

His work is really beautiful and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"